Praktisk info - parkering mv.

12. - 13. september åbner vi op for Stenmessen København 2020!
Billetten skal i år købes på forhånd, vi forventer udsolgt da udbuddet er begrænset grundet COVID-19 og de afstandskrav vi skal overholde.
Skynd jer og køb billetten, det bliver forventeligt kun et restsalg hvis der sælges noget i døren overhovedet. Køb billetter her [LINK]
 
Praktisk info omkring bla. betalingsmuligheder & parkering.
  • Der er cafeteria nede i hallen & på 1. sal, så rig mulighed for at købe frokost, kaffe, kage mv.
  • Langtfra alle udstillere tager imod kort eller mobilpay. Der er kun begrænset mulighed for at hæve penge i hallen. Nærmeste hæveautomat er udvendigt på det nærmeste hjørne af Rødovre Centrum (1,2km), medbring kontanter der er mange flotte sten, smykker, krystaller og gaveideer der kan friste.
Parkering i og omkring hallen på de ca. 300 pladser markeret med blå, kør venligst ind i pilens retning. Der er 200 ekstra p pladser på Rødovre parkvej 501, der ses helt til venstre på billedet. Derudover er der gratis parkering ved Rødovre Centrum og på vejene i området, der er således 4000 p-pladser indenfor 1,5km radius.

parkering10Der er knap 65 udstillere med på messen deriblandt alle de største og bedste udstillere fra de forgående år. Udstillerlisten er opdateret og ligger nu på websitet her: [LINK]
 
Messen er igen i år åben til 18.00 om lørdagen, så åbningstiden hedder nu
10.00 - 18.00 lørdag og 10.00-17.00 søndag.
 

© 2021 Stenmessen København. Powered by Joomla